The New Stamford

Open-plan layout and skylight windows give The New Stamford a real sense of space.

The fully open-plan design of The New Stamford’s ground floor creates a bright and light environment from the moment you step through from the entrance hall into the spacious kitchen. This leads into a large dining room and then through to a relaxed and stylish family living space, with skylight windows above and French doors to the garden.

A downstairs WC adds the finishing touch. Up on the first floor you will find two bedrooms along with a family bathroom. The generously proportioned master bedroom on the second floor is naturally lit with more skylight windows and features a dressing area alongside the en-suite bathroom.

Click here to visit Countryside Inspire and view our monthly magazine
which includes our latest news and interior trends inspiration.

FIND OUT MORE